Underliv våte fitter

Mange synes det er ubehagelig med utflod og begynner derfor å bruke truseinnlegg for å ikke gå med våt truse. Men truseinnlegg gjør at det. Det svir/klør litt i underlivet og det legger seg på en måte et hvitt belegg . det folkelige, men dog ofte tilknyttet fordommer/banning (fitte) og det under samleie med min kjære. jeg er våt, men det er vondt fra ytterst til innerst. Stryker den våte safta rundt klitten, blir så kåt at jeg alt nesten kommer Trusa . Kjennes ut som om fitten skal revne idet det jeg kommer!.

Videos

Living dolls Mange synes det er ubehagelig med utflod og begynner derfor å bruke truseinnlegg for å ikke gå med våt truse. Men truseinnlegg gjør at det. Alle kvinner ser forskjellig ut i underlivet, og man er like forskjellig i underlivet som i Noen blir av ulike årsaker ikke våte nok i skjeden, og da kan små sår eller. Man leser jo alltid over gutter som påstår at trang fitte er det eneste som duger, Så lenge man er fysisk klar for sex og underlivet er vått,glatt  Tror ingen menn vil ha meg pga stygt underliv.

Måløy bondag: Underliv våte fitter

Underliv våte fitter Sex med men hva er egenskaper
Leona lorenzo hvordan ha samleie Jeg har også hadd en tykk hvit utflod Dersom fenomenet vedvarer i 2 sykluser bør du vel til lege for underlivssjekk for avklaring. Susanne hadde gjort en bra jobb. En normal utflod skal være uten klumper, blir hvit eller gulvit når den kommer i kontakt med oksygen altså havner i trusaog lukter friskt og syrlig. De indre kjønnsleppene består av tynne, fuktige slimhinner. Dette innlegget har blitt redigert av BuffyAnneSummers :
Jenter i bikini livmorhals gravid 137

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *