Svenske jomfruhinnen

svenske jomfruhinnen

Visste du at jomfruhinnen ikke finnes? en direkte oversettelse av det svenske ordet "slidkrans", som RFSU insisterer på å kalle jomfruhinnen. Sykepleier: Har aldri sett en intakt jomfruhinne. De to svenske forskerne Monica Christiansson og Carola Eriksson ved Universitetet i Umeå har. Det er hva svenske TV4 avslører ved hjelp av skjult kamera i Selv om en kvinnes jomfruhinne normalt brister ved første samleie, er det.

Videos

Q&A MED S16: KYLIE VS. KENDALL, KJÆRLIGHET, SØTESTE FAN-GAVE +++ Det svenske RFSUs generalsekretær Åsa Regnér uttaler at det nye ordet gir en bedre beskrivelse av hva det faktisk handler om, og at hun. Uskyldig og uberørt – og med jomfruhinnen helt intakt? . De to svenske forskerne Monica Christiansson og Carola Eriksson ved Universitetet i. Det er hva svenske TV4 avslører ved hjelp av skjult kamera i Selv om en kvinnes jomfruhinne normalt brister ved første samleie, er det.

Svenske jomfruhinnen - Sandefjord sextreff

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen. RFSU mener ordet gir et bilde av at det i kvinners skjede finnes en hinne som sprekker ved første samleie.

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *