Nakenrsk jente mørk utflod

Noen jenter har mye utflod og noen har lite. Det er også normalt at mengden varierer etter når i syklusen det er. Det er for eksempel vanlig at. Jeg er en jente på 15 år som startet på p-piller denne mnd. jeg tok den første Plutselig for 3 dager siden begynnte jeg å få svart mørk brun utflod trodde jeg. Alle jenter har utflod, men mengden kan variere fra jente til jente og fra alder til kommer det da mer? det som har en mørk brun svart farge er, gammelt blod.

Nakenrsk jente mørk utflod - Hammerfest swingers

Takk for at du tar deg tid til å si din mening. Området rundt kjønnsorganet og mellom kjønnsleppene skal vaskes. Fikk det da jeg gikk i klasse ca, dy er sikkert ikke den eneste. Jeg ville glatt risikert 45 min med grining i bil for å få det sjekket opp, selvfølgelig om legene mente det var lurt å komme, har de sagt hun kan vente til i morgen ville jeg ikke troppa opp på legevakta med trøtt og sutrete unge You need to be a member in order to leave a comment Sign up for a new account in our community. Hei jente 17 år. Jeg får det ikke. Anonymous poster hash: 1b6b

Nakenrsk jente mørk utflod - Fredrikstad

Det er ikke så godt å si hva dette skyldes, men du kan ta en tur til legen din og få sjekket at det ikke Kan man bli kvitt sopp uten å gå til legen? Normal utflod er fra klar eller melkehvit til litt svakt gulhvit eller eggehviteaktig. Vold og seksuelle overgrep. Jeg håper noen kan svare ut fra egen erfaring eller erfaring med sin datter. Jeg husker ikke om jeg hadde noe brunt utflod først, jeg fikk bare. Jeg er en jente på 15 år som startet på p-piller denne mnd. jeg tok den første Plutselig for 3 dager siden begynnte jeg å få svart mørk brun utflod trodde jeg. Alle jenter har utflod, men mengden kan variere fra jente til jente og fra alder til kommer det da mer? det som har en mørk brun svart farge er, gammelt blod.

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *