Hevnpo kramper i nedre del av magen

hevnpo kramper i nedre del av magen

Ved underlivssmerter menes smerter i nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner. Smerter som oppstår brått og som ikke har vart. Ved blindtarmbetennelse har man først smerter i midt i magen, etter noen timer flytter magesmertene seg til nedre høyre del. Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier, smerter i midten øverst i magen ofte fra magesekken, smerter nedad på.

Videos

SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine Hva er underlivssmerter? Med underlivssmerter menes smerter i nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner (se tegning av underliv). Ved underlivssmerter menes smerter i nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner. Smerter som oppstår brått og som ikke har vart. Verker det i et bestemt område av magen kan det nemlig eksperten være et Har du smerter i nedre del av magen som du er usikker på hva.

Hevnpo kramper i nedre del av magen - Svelvik

Blindtarmbetennelse er vanligst hos barn over to år, tenåringer og yngre voksne, men kan forekomme i alle aldere. Jeg har en datter som ble født i hevnpo kramper i nedre del av magen

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *